ARTVİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİCİLERİ PANDEMİDE AKTİF ROL ALIYOR
05 Mayıs 2020

ARTVİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİCİLERİ PANDEMİDE AKTİF ROL ALIYOR.

Makedonya’dan ülkemize getirilerek Merkeze bağlı Seyitler Köyü’nde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait Çoruh Öğrenci Yurdunda misafir edilen 270 kişinin son dönem muayeneleri ve taramaları sağlık müdürlüğü  yöneticileri tarafından gerçekleştirildi. PCR testi için numune alımları bizzat İl Sağlık Müdürü Op.Dr.İrfan AKALIN başkanlığındaki ekip tarafından yapıldı.

Numune alma işlemlerine Op.Dr.İrfan AKALIN  haricinde Kamu Hastaneleri Başkanı Op.Dr. İbrahim DUZCAN, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Sibel ERCAN ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimi Dr.M.Hakan KILIÇ da katıldı.  Alınan numunelerin negatif çıkması ile 07.05.2020 Perşembe günü misafirlerin evlerine uğurlanacağı ifade edildi.