T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Artvin İl Sağlık Müdürlüğü

İLİMİZE 9 HEKİM ATAMASI YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 02/01/2019

İLİMİZE 9 HEKİM ATAMASI YAPILDI

Bakanlığın Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından son açıklanan münhal kadrolara göre Artvin’e 9 Hekim ataması yapıldı.

Artvin Devlet Hastanesi’ne 1 Uzman Hekim (Acil Tıp), 1 Uzman Hekim (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları), 1 Uzman Hekim (Deri ve Zührevi Hastalıkları), 1 Uzman Hekim (Göz Hastalıkları), 1 Uzman Hekim (İç Hastalıkları), 1 Uzman Hekim (Kadın Hastalıkları ve Doğum), 1 Uzman Hekim (Radyoloji), Artvin Hopa Devlet Hastanesine 1 Uzman Hekim (İç Hastalıkları), Artvin Yusufeli Devlet Hastanesi 1 Uzman Hekim (Genel Cerrahi) ataması yapıldı.

Artvin İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İrfan AKALIN hekim atamaları ile ilgili değerlendirmelerinde;  “Görevlerine yeni başlayacak hekimlerimizin ilimiz de başarılı hizmetlere imza atmalarını temenni ederim. İlimize bu kadroların tahsisinde bizlere desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Ömer DOĞANAY’ a, Artvin Milletvekilimiz Sayın Dr. İsrafil KIŞLA’ ya ve emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi arz ederim.” sözlerine yer verdi.

İL ADI

UNVAN