Borçka Devlet Hastanesi Hizmete Başladı
02 Ocak 2019

Borçka Devlet Hastanesi Hizmete Başladı

Borçka ilçesinde yapımı tamamlanan 50 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi hizmete başladı.

Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Hasan GÜNDOĞDU ve Opr. Dr. İbrahim DUZCAN inşaatı tamamlanan ve taşınma süreci biten 50 yatak kapasiteli Borçka Devlet Hastanesini yerinde incelemede bulundular.

Sağlık bakanlığımızın sağlıkta dönüşüm projesiyle 12 yıl önce başlatmış olduğu çalışmalar neticesinde modern bir sağlık tesisini Borçka halkının hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Siz değerli misafirlerimize bundan sonraki süreçte daha kaliteli ve daha konforlu sağlık hizmeti sunmak olacaktır.

Bu tesisin Borçka’ya kazandırılmasında emeği geçen başta Sağlık Bakanlığımıza, Sayın Valimize, Sayın Milletvekilimize ve tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür eder, Hastanelerimizde şifa bekleyen misafirlerimize Allahtan acil şifalar diler, sağlık tesisimizin hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

Artvin İl Sağlık Müdürlüğü