2019 YILI BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE İL KOORDİNASYON KURULU İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
08 Ocak 2019

2017/23 sayılı Başbakanlık Genelgesi gereğince yürürlüğe giren Bağımlılıkla Mücadele Kurullarının Çalışma Usul ve Esasları doğrultusunda oluşturulan ‘Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu’ 2019 yılı ilk toplantısı Sayın Valimiz Yılmaz DORUK Başkanlığında 07.01.2019 tarihinde saat 11:00 de Gençlik Merkezi Konferans Salonunda kurul üyeleri, kaymakamlar ve muhtarların katılımı ile gerçekleştirildi.

Modaretörlüğünü İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. İrfan AKALIN’ ın yaptığı toplantının açılış konuşmasını Sayın Valimiz Yılmaz DORUK yaptı. Sayın Doruk konuşmasında uyuşturucunun toplumun temellerini sarsan ciddi bir tehlike olduğunu söyleyerek, toplumun tüm kesimleri ile işbirliği içerisinde mücadeleye devam edileceğini dile getirmiş ve toplumun en tabanında insanlarla birebir iletişim kuran muhtarlarımıza önemli görev düştüğünü belirtmiştir.

Toplantıda Emniyet Müdür Yardımcısı Selahattin GÜVEN tarafından “Uyuşturucu İle Mücadele (Muhtarlar)” konulu sunum yapılarak muhtarlar bilgilendirilmiştir. Akabinde Artvin Yeşilay Şube Başkanı Avukat Tuncer BAŞER tarafından Yeşilay Cemiyetinin 2019-2020 Hedefleri ve Faaliyetlerini içeren bilgilendirme sunumu ile İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. İrfan AKALIN tarafından 2018 yılı bağımlılıkla ilgili kurum çalışmalarını içeren bir sunum yapılmıştır. Toplantı muhtarlarca sorulan soruların cevaplandırılması ile bitirilmiştir.

Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet KOCATEPE, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Yasin BAŞBAY, Vali Yardımcısı İdris AKÇA, İl Jandarma Komutanı Bahtiyar YILMAZ, İl Emniyet Müdürü Mehmet SELVİ, Sarp Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Tahir DEMİR ile kurul üyesi diğer kurum amirleri katılım sağlamıştır.

  • DSC_0105.JPG
  • DSC_0109.JPG
  • DSC_0133.JPG
  • DSC_0134.JPG
  • DSC_0136.JPG
  • DSC_0138.JPG
  • DSC_0144.JPG