(USS) Ulusal Sağlık Sistemi Toplantısı
27 Şubat 2019

(USS) Ulusal Sağlık Sistemi Toplantısı

Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığına bağlı Klinik Kalite Birimi tarafından, 26.02.2019 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda USS sorumlularına Klinik Kalite uygulamalarının sahadaki etkinliğini artırmak, ilgili sağlık profesyonellerini bilgilendirmek ve il düzeyinde kapasite oluşturmak amacıyla klinik kalite ölçme, değerlendirme ve iyileştirme eğitimi gerçekleştirildi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. İbrahim DUZCAN Başkanlığında gerçekleştirilmiş olan USS(Klinik Kalite) Eğitimine Başkan Yardımcısı Acil Tıp Uzmanı Dr. Sibel ŞAHİN, Birim Sorumlusu Aylin İNCE YILMAZ ve Sağlık Tesislerimizdeki USS’ den sorumlu yetkili kişilerin katılımı sağlanmıştır. Sunum Bilgi İşlem Personeli Erdi AKALTUN tarafından gerçekleştirilmiş olup klinik kalitenin kurumsal yapılanması, klinik kalite ölçme, değerlendirme ve iyileştirme süreçleri, KDS raporlarının değerlendirilmesi ve iyileştirilmesine yönelik konulara değinerek USS sistemindeki Klinik Kalite çalışmalarına yönelik verilerin gönderimi, gerçekleşen hatalar ve düzeltme yöntemleriyle ilgili interaktif uygulama yapılarak eğitim tamamlandı.

• 27022019_UssEgitimi2.JPG
  • 27022019_UssEgitimi3.JPG