Artvin İl Sağlık Müdürlüğü, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim için il genelinde tüm sağlık tedbirleri aldıklarını bildirdi.
30 Mart 2019

İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri ve Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerinin 31 Mart pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için tüm hazırlıklarını tamamladı. Sağlık problemleri nedeniyle evde sağlık hizmeti alan ve hareket etmekten zorlanan ayrıca hastanelerde tedavileri devam eden hastaların oy kullanma haklarından mahrum kalmasınlar diye oy kullanmalarını sağlamak için İl Sağlık Müdürlüğü bütün hazırlıklarını tamamladı. Hastaları evlerinden ve hastanelerden alıp oy kullanacakları yere sağlık personeli eşliğinde götürerek oy kullanması sağlandıktan sonra tekrar nakil araçlarıyla ve de gerektiğinde ambulans ile evlerine ve hastanelere geri bırakma hizmeti verilecek.

Artvin İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İrfan AKALIN, yaptığı açıklamada, “Bu sürecin sağlıklı yürütülebilmesi için alınması gereken tüm tedbirleri aldık. Yine bu süreçte evde sağlık hizmetleri ve acil servisler başta olmak üzere tüm sağlık hizmetlerinde bir eksikliğe ve karışıklığa mahal vermeden, vatandaşlarımızın kaliteli bir sağlık hizmeti almalarını sağlayacağız. 31 Mart seçimlerinin şimdiden vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyor, sağlıklı, huzurlu bir seçim atmosferi yaşamamızı temenni ediyorum. ”dedi.